verzorging

Zonnebrandcrème voor kids

Bij kinderen onder de 4 jaar is de hoornlaag van de huid onvoldoende ontwikkeld en daardoor teer en gevoelig. Om ze te beschermen tegen de felle zon hebben merken als Nivea, Garnier en Zwitsal special ...

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Zonnebrandcrème voor kids

Zonnebrandcrème is voor kinderen nog een stukje meer van belang dan voor volwassenen. Kinderen hebben namelijk nog een teer huidje die gevoelig is voor de zon. Hier lees je hoe je je baby kunt beschermen tegen de zon en welke verschillende soorten zonnebrandcrèmes er zijn voor je kids.

Hoe bescherm je je baby tegen de zon?

Voor kinderen onder de 4 jaar is het het verstandigst om hen in te smeren met factor 50. Op deze manier bescherm je het tere huidje van je kind. Het is zelfs zo dat je het beste je baby tot 6 maanden helemaal niet bloot te stellen aan zonlicht. Maar is er dan toch een moment waarop het niet anders kan, smeer je kleintje dan goed in met een speciale zonnebrandcrème voor kids en zet je kind altijd een hoedje/petje op en een zonnebril.

Verschillende soorten

Wanneer je kunt kiezen uit verschillende types zonnebrand moet je natuurlijk wel weten waar je de artikelen op kunt vergelijken om tot een juiste keuze te kunnen komen. Je kunt bijvoorbeeld vergelijken op de manier van aanbrengen, dus is het een crème, mousse of juist een spray? Je vindt hier zonnebrand zonder parfum van Vision Kids, met een kleurtje zoals Nivea, met alleen maar natuurlijke producten geproduceerd zoals Naïf of anti-zand/plak van Garnier. Wat jij ook belangrijk vindt, hier vind je de geschikte zonnebrand voor je kind!