verzorging

Potjes

Het ene kind is nog geen twee als het zindelijk is, bij de ander duurt het een stukje langer. Maar voor ieder kind komt er een moment dat het potje in het leven komt. Bij ons vind je leuke, handige en ...

40 resultatensorteren op
aanbevolen

Babypotjes

Het ene kind is nog geen twee als het zindelijk is, bij de ander duurt het een stukje langer. Maar voor ieder kind komt er een moment dat het potje in het leven komt. Bij ons vind je leuke, handige en comfortabele potjes van merken als BabyBjörn, Dot Baby en Kidsriver. Sommige potjes belonen een goede plas zelfs met een liedje! Daarnaast hebben we ook toilettrainers voor je in ons assortiment opgenomen. Dit is de volgende stap richting zindelijkheid: als je kind van potjes overstapt naar de grote wc, maar hier nog niet helemaal zelfstandig op kan zitten. In dat geval bieden de toilettrainers een stabiele tussenvorm om comfortabel te kunnen poepen of plassen. Zoals je zult merken, voelt je kind zich heel groot als het op het potje of op de echte wc is geweest. Benadruk dit ook vooral, zodat je peuter de volgende keer deze positieve associatie heeft bij potjes en toilettrainers. Dan komt het met die zindelijkheid wel goed!

Meerdere potjes voor meerdere wc’s

Als je bezig gaat met het trainen van je kind op zindelijkheid, zul je merken dat het handig is om meerdere potjes in huis te hebben. Misschien heb je wel twee of meer wc’s in huis en kun je daar toilettrainers neerzetten voor wanneer het nodig is. Of je schaft een babypotje aan voor bij jezelf thuis en eentje voor bij opa en oma of bij de oppas. Welk van de potjes je uiteindelijk ook kiest, je kunt altijd rekenen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en de goede service van wehkamp!