verzorging

Kindervitamines

Als ze maar gezond zijn, hoor je vaak als het over kinderen gaat. En zo is het: niets is zo belangrijk als hun gezondheid. Kindervitamines zorgen ervoor dat naast goede voeding, persoonlijke hygiëne e ...

22 resultatensorteren op
aanbevolen

Kindervitamines

De gezondheid van je kinderen is heel belangrijk voor je. Daar doe je dan ook alles aan. Voor zover het kan, tenminste. Maar dat is gelukkig best veel, zoals je weet. Elke dag kun je werken aan goede voeding, liefde, aandacht en persoonlijke hygiëne. Als aanvulling daarop zorg je voor de juiste kindervitamines. Daarmee werken de lichamen van je kinderen aan een betere weerstand, sterke botten en sterke tanden. Bij wehkamp.nl hebben we precies de kindervitamines die je zoekt. Uiteraard met onze welbekende prima prijs/kwaliteitverhouding en bijzonder goede service. Bestel ze snel en eenvoudig online!

Kies uit diverse kindervitamines

Davitamon is een bekend merk als het om kindervitamines gaat. Zo biedt het merk bijvoorbeeld Davitamon Junior 3+ kauwvitamines voor kinderen vanaf drie jaar in de smaken framboos, banaan en multifruit. Ze hebben ook kauwtabletten die zelfs al geschikt zijn voor kinderen vanaf een jaar. Dat zijn de Junior 1+ kauwvitamines in zonnetjesvorm met een lekkere aardbeiensmaak. De hoeveelheid vitamine D die hierin zit, draagt bij aan een gezond gebit en is goed voor de opname van kalk. Aangezien jonge kinderen nog niet zo goed vitamine D uit voeding en zonlicht kunnen halen, adviseert de Gezondheidsraad om kinderen tot vier jaar 10 microgram per dag extra te geven. Dat zijn twee Davitamon Junior 1+ kauwvitamines per dag. Ook speciaal voor scholieren zijn er kindervitamines. Optimax Scholieren Weerstand bevat naast alle vitamines ook mineralen en krachtige anti-oxydanten. Een ander merk dat diverse kindervitamines aanbiedt is Vibovit. Voor kinderen vanaf vier jaar en vanaf acht jaar zijn er kauw- en gummyvitamines beschikbaar. Beide voldoen aan de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).