Baby

Babyshowercadeaus

Babyshowercadeaus geef je voordat de kleine geboren is. Organiseer voor je zwangere collega of vriendin een babyshower en laat je inspireren door de babyuitzetlijst om de perfecte cadeaus te vinden. S ...

184 resultaten

Babyshowercadeaus

Je lieve vriendin, zus of collega is zwanger! Verras haar door op het moment dat ze met zwangerschapsverlof gaat een babyshower te geven. Dat is een feestje waarop de aanstaande moeder alvast wordt overladen met lieve, leuke en handige cadeautjes voor de baby of babykamer. Wat zal ze het leuk vinden dat jij dit feestje hebt georganiseerd en wat zal ze blij zijn met de leuke babyshowercadeaus.

Inspiratie voor de babyshower

Wij hebben de leukste, mooiste, ontroerendste en meest praktische cadeautjes van merken als A Little Lovely Company, BamBam en Snoozebaby alvast bij elkaar gebracht, zodat je gemakkelijk passende babyshowercadeaus vindt. Je vindt hier lightboxes waarmee de kinderkamer versierd kan worden en mooie slingers met inspirerende teksten, maar ook babykleding, voorleesboekjes, vrolijke spiegels en nog veel meer.

Vergeet mama niet

Wat zal de aanstaande mama blij zijn met alle babyshowercadeaus voor de babykamer en het aanstaande kleintje. Maar vergeet bij de babyshower mama of papa zelf niet. Geef daarom bijvoorbeeld een haarlokdoosje. Of een gipssetje, waarmee de handjes of voetjes van de baby vereeuwigd worden. Ook deze vind je in de collectie met cadeaus voor de babyshower terug.

Vandaag bestellen, morgen cadeau geven

Heb je binnenkort een babyshower? Bestel dan snel een mooi cadeau. Babyshowercadeaus die je vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis. Bij besteding vanaf 20.- is de verzending gratis.