babyfoons

Babyfoon accessoires

Houd je baby nog beter in de gaten met onze babyfoonaccessoires, zoals uitbreidingscamera’s, docking stations of een uitbreidingsunit. Tijdens het tv kijken toch een oogje in het zeil houden. Of een a ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Babyfoon accessoires

Wil je jouw babyfoon uitbreiden met een extra baby-unit of is jouw camera aan vervanging toe? Ideaal als je meerdere kinderen hebt of bijvoorbeeld een huisdier in de gaten wil houden. Bij ons vind je verschillende babyfoon accessoires van merken als Luvion en Alecto.

Babyfoons met slimme functies

Babyfoons worden tegenwoordig steeds vaker ontwikkeld met nieuwe functies. Wil je op elk gewenst moment jouw kleintje in de gaten houden? Babyfoons met camera maken dit mogelijk. Daarnaast zijn er babyfoons met een app waarin je alle gegevens kunt vastleggen en een blik kunt werpen op de camera. Bij gegevens moet je denken aan de temperatuur in de babykamer of een voedingsalarm die een melding geeft wanneer je kindje eten moet krijgen. Ook zijn er babyfoons met ECO-modus waardoor de babyfoon energiezuinig is.

Een extra veilige babykamer

Creëer een extra veilige babykamer door gebruik te maken van producten als rookmelders, luchtbevochtigers en alarm sensoren. Hiermee voorkom je dat je kleintje in een gevaarlijke situatie terecht komt. Let op de veiligheid met producten van merken als Motorola, Flow en Jippie’s. Gaat jouw kindje toch zelf op ontdekkingstocht? Wij hebben ook traphekken om te voorkomen dat je kleintje in een onbewaakt moment van de trap valt.

Vandaag besteld, morgen in huis

Of je nu online een babyfoon accessoire wil kopen of de babykamer extra veilig wil maken, als je vandaag nog bij wehkamp bestelt, heb je het morgen al in huis. Bovendien is de verzending vanaf 20.- gratis en kun je zelf bepalen op welk dagdeel jouw product geleverd moet worden.