Babydoekjes

Gezichtsdoekjes

Een vieze toet, wie is er niet groot mee geworden? Baby’s hebben er nooit zo’n last van (hoe viezer de toet, hoe vrolijker ze zijn), voor papa en mama ligt dat anders. Met de gezichtsdoekjes van Zwitsal en Dermo Care maak je het gezichtje van jou kindje snel schoon. En de milde lotion van Zwitsal Goedemorgen zorgt voor een fris en verzorgd gevoel.

7 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Babydoekjes

Babybilletjes hebben de best mogelijke verzorging nodig. Elke keer dat je baby poept of plast, kan de natuurlijke pH-waarde van de huid verstoord raken. Met goede billendoekjes reinig je de huid en herstel je de pH-waarde. Voorkom irritatie en reinig de billen van je baby met billendoekjes van merken als Pampers, Zwitsal of Dermocare. Uiteraard hebben we ook gezichtsdoekjes waarmee je de handen, het lichaam en het gezicht van je kindje kunt schoonmaken. Net zoals vochtige zakdoekjes die niet alleen de neusjes schoon kunnen maken, maar ook zorgen dat je baby een beetje verlichting krijgt bij het ademen. De belangrijkste groep binnen deze categorie blijft echter de billendoekjes, omdat je die elke dag meerdere keren nodig hebt en je het belangrijk vindt dat je baby daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Bestel bij ons de doekjes die je nodig hebt en profiteer van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Onze prima service en eenvoudige bestelproces zijn precies wat je zoekt. Veel succes met de billendoekjes en geniet van je baby!

Kies de billendoekjes die jij wilt

De topmerken uit ons assortiment doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te bieden wat je zoekt. Zo heeft Zwitsal bijvoorbeeld billendoekjes met lotion die een verzachtende en verzorgende werking hebben. Maar ook doekjes die speciaal ontwikkeld zijn voor baby’s met een gevoelige huid. Koop meerdere pakken in één keer om geld te besparen dat je kunt gebruiken om met je kindje iets leuks te gaan doen! Ook Pampers biedt je meerdere varianten billendoekjes. Eveneens met een verzachtende lotion, voor gevoelige billetjes én ook geurloze doekjes voor wanneer je die liever hebt. Handig!