Baby

Babydoekjes

Babydoekjes reinigen op milde wijze de huid van je baby. Voorkom irritatie en reinig de billen van je baby met billendoekjes van merken als Pampers en Zwitsal. Gebruik handige gezichtsdoekjes voor een ...

36 resultatensorteren op
aanbevolen

Babydoekjes

Babybilletjes hebben de best mogelijke verzorging nodig. Elke keer dat je baby poept of plast, kan de natuurlijke pH-waarde van de huid verstoord raken. Met goede billendoekjes reinig je de huid en herstel je de pH-waarde. Voorkom irritatie en reinig de billen van je baby met billendoekjes van merken als Pampers, Zwitsal of Neutral. Uiteraard hebben we ook gezichtsdoekjes waarmee je de handen, het lichaam en het gezicht van je kindje kunt schoonmaken. Net zoals vochtige zakdoekjes die niet alleen de neusjes schoon kunnen maken, maar ook zorgen dat je baby een beetje verlichting krijgt bij het ademen. De belangrijkste groep binnen deze categorie blijft echter de billendoekjes, omdat je die elke dag meerdere keren nodig hebt en je het belangrijk vindt dat je baby daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Bestel bij ons de doekjes die je nodig hebt en profiteer van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Onze prima service en eenvoudige bestelproces zijn precies wat je zoekt.

Kies de billendoekjes die jij wilt

De topmerken uit ons assortiment doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te bieden wat je zoekt. Zo heeft Zwitsal bijvoorbeeld billendoekjes met lotion die een verzachtende en verzorgende werking hebben. Maar ook doekjes die speciaal ontwikkeld zijn voor baby’s met een gevoelige huid, zoals de parfumvrije Neutral billendoekjes. Koop meerdere pakken in één keer om geld te besparen dat je kunt gebruiken om met je kindje iets leuks te gaan doen! Ook Pampers biedt je meerdere varianten billendoekjes. Eveneens met een verzachtende lotion, voor gevoelige billetjes én ook geurloze doekjes voor wanneer je die liever hebt. Handig! Wil je je babydoekjes bewaren in handige babydoekjesboxen? Bekijk dan hier ons assortiment. Babydoekjesboxen zijn speciaal gemaakt om babydoekjes netjes en veilig op te bergen en helpen voorkomen dat de doekjes uitdrogen.