babybedtextiel

Babyhoeslakens

Een hoeslaken die goed om de matras past, verhoogt het comfort tijdens het slapen voor je baby. Let daarom goed op welke maat je nodig hebt voor de matras van je baby. Daarnaast shop je bij ons babyho ...

271 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Baby- en kinderhoeslakens

Vooral voor baby’s en kinderen zijn hoeslakens ideaal. In vergelijking met traditionele lakens blijven ze veel beter op hun plek ’s nachts, ook als je kleine rakker ligt te woelen en draaien tijdens het slapen. De vier hoekpunten van baby- en kinderhoeslakens zijn voorzien van elastiek, waardoor het laken automatisch strak om het matras komt te zitten. Voor elk type en elke maat matras is er een geschikt hoeslaken te vinden in ons assortiment. Ook het materiaal loopt uiteen. Kies uit katoen, polyester, molton en jersey (op een bijzondere manier geweven katoen dat extra rekbaar is). Zo vind je altijd jouw ideale baby- en kinderhoeslakens bij wehkamp.nl!

Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment

Doordat we zo’n uitgebreid assortiment hebben, kan het zijn dat je door de tientallen baby- en kinderhoeslakens het bos niet meer ziet. Gelukkig kun je heel eenvoudig het merk, het materiaal of de kleur kiezen waar je naar op zoek bent. Ook in de artikelsoort is volop keuze. Als je bijvoorbeeld een hoeslaken zoekt voor een wieg, ledikant of peuterbed, dan vink je deze gewoon aan. Zo zie je direct alleen de producten waar jij op zit te wachten. Voor baby’s hebben we ook nog diverse soorten matrasbeschermers, lakens en hoeslakens. Maak je keuze uit de beste merken en de mooiste kleuren! Voor je het weet heb je een gevarieerde linnenkast voor je kind uitgezocht. Uiteraard kun je bij het bestellen op onze hoogstaande service. Is de hoeslaken toch niet helemaal wat je zocht? Geen enkel probleem, retourneren is gratis. Zo maken we het je nog gemakkelijker om je keuze te maken!