babybedtextiel

Babydekbedovertrekken

Dat je baby lekker slaapt is fijn voor de baby, maar ook voor jezelf natuurlijk. Onze babydekbedovertrekken dragen hier in elk geval aan bij! Maar naast dat ze lekker zijn om onder te liggen, staan ze ...

153 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Babydekbedovertrekken

Een dekbed is van groot belang voor de nachtrust van de kleine, een fijn dekbedovertrek eromheen en de kamer is een stuk gezelliger. Of je nu houdt van verfijnde, rustige overtrekken van bijvoorbeeld Kidsmill, of juist meer van de vrolijke dessins van Done by Deer.

Gebruik

Alle dekbedovertrekken voor baby’s zijn wasbaar in de wasmachine en kunnen vaak in de droger. Dat komt goed uit wanneer je een druk gezinsleven hebt en je niet al te veel tijd wil doorbrengen met de was!

Maten dekbedovertrekken voor baby's

Er zijn een hoop verschillende maatjes in dekbedovertrekken voor baby’s, vergelijk de maat van je wieg of ledikant met het maatje van het dekbed. Bij een wieg variëren de maten van 80x80 cm of 70x100 cm. Voor een ledikant beginnen de maten bij 100x135 cm. Kies jouw perfecte match bij jouw babydekbed en wieg/ledikant!

TOG-waarde

Kijk ook eens naar de TOG-waarde van een dekbedovertrek, zo kun je zien of deze geschikt is voor jouw kindje. Hoe hoger de TOG-waarde is, hoe warmer het artikel is. Zo heb je voor de verschillende seizoenen verschillende TOG-waardes die je kunt aanhouden. Zo is de TOG-waarde voor de zomer 1,0 of lager, voor het voorjaar/de herfst tussen de 1,3 en 1,7 en in de winter 2,3 of hoger. Door hiernaar te kijken heeft je kindje het nooit te warm of te koud.