Voor direct of iets later

Sommige babyproducten koop je pas als je kleintje iets groter is. Een fietszitje om bijvoorbeeld samen een stukje te gaan fietsen of een buggy om lekker een eind te wandelen. Van Yepp tot Quinny: maak ...

1084 resultatensorteren op
aanbevolen

Voor direct of iets later

Als je baby net geboren is, dan heb je heel veel spulletjes nodig voor de verzorging van je kleintje. Billendoekjes, luiers, shampoo, badje… Het is best veel en dat voelt een beetje overweldigend. Gelukkig zijn er ook spulletjes die je niet direct nodig hebt en best wat later kan aanschaffen als de kleine allang is geboren. Deze babyuitzetlijst voor direct of iets later helpt je op weg met het bepalen of je iets meteen of pas later nodig hebt voor je kindje.

Voor direct

Op de babyuitzetlijst voor direct of iets later staan bijvoorbeeld spulletjes die je wel snel nodig hebt. Een autozitje bijvoorbeeld, maar ook een boxkleed, nachtlampjes en buggy’s die je bijvoorbeeld met een autozitje combineert. Het gaat bij de spulletjes die je direct nodig hebt vaak om accessoires voor de kinderkamer, kampeerbedjes en dergelijke.

Voor iets later

Zodra je baby zelf kan zitten, komen er verschillende spullen bij die je echt nodig hebt. Een kinderstoel bijvoorbeeld, maar ook vloerzitjes, wipstoeljes en veilige stoeltjes voor op de fiets. Deze laatste zijn ook zeer belangrijk, want een veilig zitje zorgt ervoor dat jij je tijdens een fietstochtje geen zorgen hoeft te maken over je kindje. De spulletjes voor ‘iets later’ heb je vaak rond de leeftijd van drie maanden nodig.

Handige checklist

Om je te helpen met de babyuitzetlijst voor direct of iets later hebben wij alvast een checklist gemaakt. Hierop vind je allerlei spulletjes die je meteen nodig hebt en andere waar je nog even mee kan wachten.

Snel in huis

Of je de spulletjes nu meteen nodig hebt of pas later, vandaag bestellen betekent dat wij alles de volgende werkdag bij je bezorgen.