Onderweg uitzetlijst - Babydeals

De Babydeals zijn begonnen! Profiteer vanaf maandag 10 februari t/m zondag 23 februari van de beste baby deals bij wehkamp. Scoor de mooiste items voor baby's van de leukste merken voor de beste p ...

463 resultatensorteren op
aanbevolen

Er op uit

Heerlijk er op uit met je kindje! Dat kan natuurlijk best ook even spannend zijn. Vooral als je nog niet zo vaak (of nog helemaal niet) met je kindje naar buiten bent geweest. Zorg er daarom voor dat je niks vergeet.

Wanneer mag je naar buiten met je kindje?

Overleg met de verloskundige wanneer je voor het eerst met je kindje naar buiten kunt. Vaak kun je met je baby buiten wandelen wanneer je kindje ongeveer 5 pond weegt. Dit komt doordat kinderen die kleiner zijn vaak meer moeite hebben om zichzelf op temperatuur te houden. Wanneer je de eerste keer aan het wandelen bent, zorg er dan voor dat je een klein rondje maakt en het liefst in een rustige omgeving. Zo kan je kindje rustig wennen aan het wandelen. Als het weer minder goed is door regen, harde wind of kou, is het verstandig om de wandeling uit te stellen als er geen dringende reden is om naar buiten te gaan.

Wat moet je niet vergeten wanneer jullie er op uit gaan?

Waar je bijna niet zonder kan is de luiertas. Hier past vaak alles in wat je nodig hebt: luiers, billendoekjes, verschoonmatje, extra schone kleding, voeding, speen en eventueel een dekentje en zonnebrand. Het is belangrijk dat je voeding meeneemt, ook al verwacht je dat je baby geen behoefte er aan heeft. Zo ben je goed voorbereid en loop je niet rond met een ontroostbare baby. De schone kleding neem je natuurlijk mee voor een eventueel ongelukje zodat je kindje nog frisse kleding heeft. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een extra vestje of zonnehoed om in te kunnen spelen op het weer. Eigenlijk is het allerbelangrijkste wat je niet mag vergeten toch wel dat je moet genieten. Zo’n eerste wandeling is een speciaal moment!