Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Alles voor jou en je kindje Onderweg met je kindje

Onderweg met je kindje

770 artikelen
PostiemodeBabykamerBabykledingBabyverzorgingonderweg 950-230-filterheader-baby-stages-wk32_2
950_1_pixelbalk_wk40

Onderweg

Er op uit

Als je net een kindje hebt zul je zien dat je nog veel aan huis gekluisterd bent. Dubbel zo fijn dat je na de eerste weken langzaam samen de wereld kunt ontdekken. Op pad met de wandelwagen, in de auto op visite of als je kindje groter is met de buggy op pad.

Kinderwagens, kinderstoelen en autostoeltjes

In het begin kunnen baby’s alleen nog maar liggen. Daarna kunnen ze zitten. Daarna kruipen (hoewel sommige exemplaren eerst nog rollen). Daarna staan en daarna lopen. Voor al die fases heb je de juiste kinderstoelen, kinderwagens en autostoeltjes nodig. Het liefst producten die een beetje met de kleine meegroeien, zodat je ze wat langer kan gebruiken. Met merken als Maxi-Cosi, Quinny en Chicco zit dat wel goed. En je kindje ook. Die zit ook goed, bedoelen we.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.