Mooi zwanger

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pretty pregnant

Sommige vrouwen voelen zich op hun mooist als ze zwanger zijn. Andere hebben wat meer moeite met hun veranderende lichaam. Maar hoe je de zwangerschap ook ervaart, het doet goed om een beetje aandacht aan je uiterlijk te blijven besteden. Met positiemode die comfortabel én mooi is. Met prettig zittende BH’s, accessoires die je laten stralen en zwangerschapsvitaminen waardoor jij je beter voelt. En lekkerder in je vel zit.

De mooiste positiemode

Eigenlijk is de naam positiemode hoognodig aan vervanging toe. Het klinkt immers als iets functioneels, een noodzakelijk kwaad, terwijl het tegenwoordig véél meer is. In de eerste plaats moet positiemode natuurlijk comfortabel zitten. Maar in de tweede plaats wil je er ook nog leuk uit zien. En dat kan met de jeans, tunieken, jurkjes en truien van merken als Noppies, Supermom en Mama-licious. Mode die meegroeit met je buik en waardoor je er fantastisch blijft uitzien. En omdat je buik en borsten groeien als je zwanger bent, is het wel zo fijn om lingerie te hebben die met je meegroeit.

Fraaie accessoires

Op deze plek vind je niet alleen maar items die exclusief voor zwangere vrouwen zijn. Het leek ons wel zo handig om hier ook accessoires in op te nemen die jou extra laten stralen. Voor de finishing touch. Want ook als je zwanger bent, is het leuk om soms een hoed te dragen of een nieuwe ketting te kopen of mooie oorbellen in te doen.

Zwangerschapsvitaminen voor extra weerstand

Als je in blijde verwachting bent, zoals dat zo mooi heet, ben je vaak ook wat vatbaarder voor griepjes en verkoudheden. Bovendien moet je eten voor twee. Vandaar dat het geen kwaad kan om extra vitaminen te slikken en natuurlijk foliumzuur. We wensen je in ieder geval een hele mooie tijd toe!