Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Baby Essentials

1109 artikelen
PostiemodeBabykamerBabykledingBabyverzorgingonderweg 950-230-filterheader-baby-stages-wk32_2
950_1_pixelbalk_wk40

Baby essentials

Negen maanden zitten ze in een beschermde, ultiem veilige omgeving. Als ze dan buiten komen wil je je kindje het liefst een omgeving kunnen bieden die ook zo veilig voelt. Een babykamer die met veel zorg en liefde is ingericht, een leuke box met een fijn kleedje en een goede babyfoon zodat je alles in de gaten kan houden. Op deze plek vind je alle baby essentials om de overgang van buik naar wereld zo aangenaam mogelijk te maken.

Alles voor de babykamer

Geen leukere pret dan voorpret. En het inrichten van een babykamer behoort misschien wel tot de mooiste vorm van voorpret die er bestaat. Om een ledikant en een commode uit te zoeken. Een mooie mobile voor boven het bedje, een lief lampje, knuffels om het een beetje gezellig mee te maken. Alles om een ruimte te creëren waarin je kindje zich veilig en geborgen voelt. En fris beddengoed natuurlijk.

Kleintje op komst: alles wat je nodig hebt

Naast de inrichting van het babykamertje heb je natuurlijk nog veel meer nodig om ervoor te zorgen dat je kindje een mooi begin heeft. Een goede box waar vanuit hij of zij de wereld weer een beetje meer kan ontdekken. Een babyfoon met een goed bereik, zodat je niet de hele tijd naar het wiegje loopt om te kijken of de kleine nog wel ademt. Hydrofiele luiers, rompertjes en speelkleedjes. Je vindt het allemaal hier.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.