Topdeal
nijntje slaaptrainer, Blauw/geel

nijntje slaaptrainer

Geslacht: Baby | Minimum leeftijd (jaar): 1 | Minimum aantal spelers: 1
16 reviews
Direct leverbaar
34.99 32.99 je bespaart 2.- (6%)

gratis bezorging en retour

Tot 50.- korting

Topdeals
Profiteer t/m 2 oktober 2017 van kortingen tot 50.- op het allerleukste speelgoed! De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

Andere klanten kochten of bekeken ook

Artikelomschrijving

nijntje slaaptrainer

Meer nijntje

Een innovatief product dat kinderen spelenderwijs leert om niet voortijdig uit bed te komen. Een slaaptrainer van Nijntje is de oplossing voor kinderen die te vroeg wakker worden en dan aan je slaapkamerdeur staan.

Hoe werkt het?
Bij het slapen gaan vertel je aan je kindje dat Nijntje ook gaat slapen. Hou de zilverkleurige balk op de rand van het bed ingedrukt gedurende vijf seconden totdat de ogen van Nijntje sluiten. Zeg dan: "Pas als Nijntje haar oogjes opent, mag je uit bed". Mocht je kindje voortijds wakker worden dan ziet het dat Nijntje naar oogjes nog dicht heeft en weet dat  het dan nog niet uit bed mag.
Op het door jou ingestelde tijdstip (dit kan dus ook, bijvoorbeeld tijdens het weekend, een later/ander tijdstip zijn) openen de oogjes van Nijntje zich en op dat moment begint ook het muziekje "Nijntje lief klein konijntje" te spelen. Het muziekje blijft een minuut aan. Goedemorgen, tijd om op te staan!

Bij vragen over de werking van de slaaptrainer kan je informatie opvragen op de servicepagina van Bambolino. Dat kan via de volgende link: http://www.bambolino.nl/nl/2014-08-14-20-19-34/veelgestelde-vragen

Specificaties
- 3x AA-batterijen, niet meegeleverd

Specificaties

Geslacht Baby
Minimum leeftijd (jaar) 1
Minimum aantal spelers 1
Kleur Blauw/geel
Merk nijntje
Fabriekstype 785039
EAN 8716473330828
Artikelnummer 62-06-04

Reviews

  • Algemene beoordeling: 4.1
Schrijf review

“let op, de klok maakt wel een tikkend geluid”

had deze klok gekocht om mijn zoontje te leren dat hij voor een bepaalde tijd niet mocht roepen als hij wakker was, hij vind de klok prachtig en ook gaaf dat nijntje zijn ogen open en dicht kan doen alleen maakt deze klok wel een tikkend geluid. vooral in de nacht klinkt dat hard als alles stil is. Hij ligt er wakker van

“Fijne hulp bij slapen”

Gemakkelijk in te stellen en onze zoon is erg enthousiast. Hij blijft nu goed in bed en danst mee zodra nijntje haar ogen opent.

“Een echte Nijntje”

De wekker voldoet aan mijn verwachting, het ziet er vrolijk uit en werkt prima

“Goed product”

Een degelijke wekker zonder (rare) fratsen, die ons zoontje helpt in bed te blijven liggen.

“leuk”

We hebben deze slaaptrainer nu een paar weken en hij bevalt ons goed. Het is alleen nog erg lastig om hem in te stellen op de juiste ontwaaktijd omdat onze zoon op zeer wisselende tijden wakker is. Als hij erg lang slaapt 's morgens dan slaapt hij gelukkig wel door het muziekje van Nijntje heen! HIj denkt er zelf ook al wel om dat Nijntje de oogjes dicht moet doen als hij gaat slapen en weet wel dat hij er uit mag als de ogen van Nijntje open zijn, maar soms duurt dat dus nog (te) lang. Hij wordt er dan soms verdrietig van.. Al met al dus nog even kijken of het ook functioneel is/wordt, maar hij is wel leuk.

“superhandig!”

Wij zijn erg blij met de Nijntje slaaptrainer! Onze dochter komt nu pas uit haar slaapkamer als Nijntje wakker is! Bijkomend voordeel, als ze zelf moet slapen, mag ze Nijntje kusje geven en slaap lekker zeggen, waardoor ze dan zelf ook wel wil gaan slapen! Enige nadeel is dat je het muziekje niet te hard moet zetten, het is ons nu twee keer overkomen dat het als wekker fungeerde, en onze dochter dus wakker werd van Nijntje, dat is niet altijd de bedoeling.

“Leuk bedacht maar helaas!”

We dachten met de Nijntje slaaptrainer de oplossing te hebben gevonden voor het vroege opstaan van ons 2-jarig zoontje, maar helaas! Het is een mooi ding en het is erg leuk dat hij nu 'samen met Nijntje gaat slapen'. Jammer genoeg schreeuwt ons zoontje nu hard 'Wakker worden Nijntje!!!' als hij toch eerder dan Nijntje wakker is. Ook had hij direct door dat de ogen weer open gaan door de balk ingedrukt te houden - dat is echt veel te makkelijk. Daarnaast gaat er tegelijk met het open gaan van de ogen het muziekje af -> die enige sporadische keer dat hij wel uitslaapt fungeert de slaaptrainer helaas dus als wekker! Dat geluid zou je uit moeten kunnen zetten. En jammer dat de nachtlamp niet aan blijft, maar na 30 sec alweer uitgaat. Er moet dus een lamp naast staan om voor hem uberhaupt te zien of Nijntje nog slaapt of niet. Al met al, leuk bedacht maar helaas bij ons werkt het niet!

“Handig artikel”

Omdat wij een rolluik hebben heeft mijn dochtertje van 3 geen idee of het al tijd is om op te staan als ze midden in de nacht wakker word. Als gevolg daarvan was ze soms om 3 uur klaarwakker en zei dan vrolijk dat ze naar beneden wilde. Het was dan moeilijk om haar uit te leggen dat ze weer moest gaan slapen. Sinds ik de nijntje slaaptrainer gebruik laat ik haar zien dat nijntje nog slaapt en leg haar steeds weer uit dat ze pas mag roepen als nijntje wakker is. Soms gaat dit goed, soms roept ze alsnog maar het is voor mij dan wel makkelijker uitleggen dat ze weer moet gaan slapen en meestal doet ze dit dan ook meteen zonder mopperen. Ze is wel erg blij met nijntje en als hij 's morgens wakker wordt komt ze heel trots uit bed en roept dan dat nijntje wakker is en dat ze er nu wel uit mag.

“De goede nachten zijn weer terug met deze slaaptrainer”

Onze dochter van 2 was voordat de zon opkwam al uit bed! Met deze ontzettend leuke slaaptrainer kan ze precies zien wanneer ze eruit mag. Nijntje de ogen dicht dan moet ik nog in bed blijven liggen, gaan de oogjes open dan mag ik eruit!! Ideaal... Enige minpuntje is dat je de oogjes erg gemakkelijk open/dicht kan krijgen. Door de bedrand een paar seconden in te drukken. Zodra mijn dochter dit door heeft gaat ze zelf de ogen open doen. Nu dus maar steeds uit haar zicht de ogen dicht maken!!

“Werkt echt!”

De Nijntje-slaaptrainer hebben we aangeschaft, omdat onze zoon altijd erg vroeg zijn bed uit kwam. Met deze slaaptrainer weet hij dat hij in bed moet blijven, totdat Nijntje wakker wordt en het liedje gaat spelen. Voor het slapen gaan, doet hij de ogen van Nijntje dicht, wenst haar welterusten en 's ochtends wacht hij braaf totdat de ogen van Njntje weer open gaan! Het werkt dus echt!