• tot 50% korting

  op Pampers luiers en doekjes

  sla je slag

  2 + 1 gratis

  op veel van Philips Avent

  bekijk de collectie

  50% korting

  op Robijn, Omo en Sun

  profiteer nu
 • Baby

  Nu er een kindje op komst is, kan je niet wachten om alles klaar te maken voor deze gezinsuitbreiding. Er is veel om aan te denken, en je wil graag goede keuzes maken. Het mag je kleintje immers aan niets ontbreken. Daarom zoek je kwalitatief hoogwaardige babyartikelen. Je vindt ze snel en eenvoudig in onze categorie Baby. Van een stijlvolle en functionele inrichting voor de babykamer tot de leukste en zachtste babykleertjes: wij hebben de beste baby-items voor je.

  Alles voor jou en je baby

  Zie je op tegen die eindeloze winkeltrips om je baby-uitzet bij elkaar te krijgen? Dat is helemaal niet nodig: bij wehkamp vind je alles voor jou en je baby onder één dak. We helpen je graag met het inrichten van een knusse en handige babykamer, en het kiezen van de schattigste babykleding. Ook voor stevige en veilige kinderwagens ben je bij ons aan het juiste adres. We bezorgen ze gratis bij je thuis.

  Goed voorbereid op de komst van je kleintje

  Bij wehkamp weten we hoe stressvol de komst van een kleintje voor velen is. We helpen je daarom graag om alles op tijd in orde te hebben. Zo hou jij meer aandacht over om volop te genieten van dat kleine wondertje. Blijk je toch nog wat vergeten te zijn? Bestel het voor 23:59 uur bij wehkamp, en je hebt het morgen in huis.