babymode

Converse schoenen voor baby's

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Converse voor baby's

Groot fan van Converse? Geef je mini-me een matching schoen! Converse heeft een groot aanbod baby Converse. Dit betekent dat je voor je kleine ook de coolste Converse babyschoenen kunt kopen.

Grote naam sinds 1909

We kennen Converse allemaal als sportief schoenenmerk. Dat komt omdat wereldberoemde sporters regelmatig in de schoenen worden gespot. Toch is Converse niet begonnen als sportief schoenmerk. Nee, bij de ontwikkeling van de eerste Converse schoen in 1909 had de rubberen zool een heel ander doel. Namelijk: niet uitglijden op de gladde straten bij bar winterweer. Ook nu is dit natuurlijk nog altijd een voordeel van de populaire schoen. Al zullen er weinig mensen zijn die nu nog Converse kopen om niet uit te glijden. Tegenwoordig is de schoen een sportief en cool statement.

All Stars van Converse

De All Star is de bekendste sneaker van Converse. Denk je aan Converse sneakers, dan denk je aan All Stars. Niet zo vreemd, want de All Stars van Converse zijn al een begrip sinds de jaren 20. Sinds de jaren 50 hebben de schoenen het design dat we nu zo goed kennen. Maakt dit de sneaker ouderwets? Zeker niet! De All Star van Converse is echt een gouwe ouwe.

Wil je de traditionele sneaker van Converse kopen voor jouw kleine? Neem dan babyschoenen All Stars. Babyschoentjes All Stars zijn extra leuk als je zelfs matching All Stars hebt!

Sneakers in de kleinste maten

Op deze pagina vind je Converse sneakers in de maten 18 tot en met 26. Geen idee welke All Stars baby maat je kleine heeft? Zo bepaal je de schoenmaat:

 1. Neem een vel papier.
 2. Laat je kleine met sokken op dit vel staan.
 3. Neem een omtrek van de voet.
 4. Meet de afstand tussen de hak en de langste teen.
 5. Je krijgt nu een bepaald aantal centimeters. Tel hier 1 centimeter bij op.

Hier komt een bepaald aantal centimeters uit. Deze lengte zoek je op in onderstaande lijst:

 • 11 centimeter: schoenmaat 18.
 • 11,6 centimeter: schoenmaat 19.
 • 12,3 centimeter: schoenmaat 20.
 • 13 centimeter: schoenmaat 21.
 • 13,7 centimeter: schoenmaat 22.
 • 14,4 centimeter: schoenmaat 23.
 • 15 centimeter: schoenmaat 24.
 • 15,6 centimeter: schoenmaat 25.
 • 16,3 centimeter: schoenmaat 26.

Nu heb je de schoenmaat van jouw kleine. Koop je schoenen liever op de groei? Neem dan een maatje groter.

Converse voor jongetjes en voor meisjes

Converse verkoopt unisex schoenen, maar ook Converse voor jongens en Converse voor meisjes. Ben je op zoek naar schoenen met een bepaalde kleur? Gebruik dan de filters aan de linkerkant van deze pagina. Nu kun je gemakkelijk en snel All Stars baby wit, All Stars baby roze, All Stars baby zwart of All Stars in een andere kleur zoeken.

Bestel jouw favoriete baby sneaker Converse

Converse schoenen zijn cool, sportief én super comfortabel! Iets voor jouw kleine? Bestel je favoriete baby Converse dan bij wehkamp. Gebruik onze matentabel en je weet zeker dat je de juiste baby sneaker maat bestelt.