POP top teaser image

BES*S kleding voor baby's

Een merk met hippe kleertjes voor pasgeboren baby’s: BES*S. De afkorting staat voor ‘Burp-Eat-Shit-Sleep’ oftewel de bezigheden van een pasgeboren baby. Het team heeft samen jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van babykleding. Daarom weten zij maar al te goed wat een baby nodig heeft: kleertjes die vooral niet saai zijn of irriteren. En dit alles voor een eerlijke prijs.

98 resultaten
aanbevolen

98 resultaten

BES*S Babykleding

BES*S : Burp Eat Shit Sleep! Just the “priority” of the day of a newborn baby! A new stylish must have collection for newborns! Just to make a statement that comfort is a must, just to make fun with the brand name and a small touch of design!

Verkrijgbaar in maat 50 t/m 74

In de eerste 6 maanden van het leven van een baby is een comfortabele pasvorm erg belangrijk. BES*S verkoopt artikelen in de maten 50 t/m 74. Het materiaal bestaat grotendeels uit 95% katoen en 5% elasthan. Daarnaast wordt geregeld andere mooie zachte materialen toegevoegd om de collectie te verrijken.

De kleine “funny” details maken de collectie van BES*S uniek!

Met de kennis en ervaring weet BESS wat een pasgeboren baby wil: mooi, fijne kleertjes die niet saai zijn maar ook niet irriteren. Geen overbodige frutsels. BESS wil gewoon maken wat jouw baby wil: Hippe styles! Voor zowel jongens, meisjes als unisex hebben zij volop leuke artikelen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.