POP top teaser image

HEMA rompertjes voor baby's

8 resultaten
nieuwste collectie

8 resultaten

De HEMA Rompertjes van wehkamp: de redding voor elke ouder

Zodra je zwanger bent, verdiep je je in alles wat je nodig hebt voor de kleine. Van sommige dingen heb je nog nooit gehoord. Tot het moment dat je baby geboren was, kon je niet bedenken dat de HEMA rompertjes echt onmisbaar zijn. Je kunt het beste een hele stapel inslaan, want je bent er zo doorheen. HEMA rompertjes houden je kleintje warm en zorgen ervoor dat de luier niet verschuift.

Soorten rompers

Ook rompers heb je in verschillende soorten. Voor de winter is een HEMA romper met lange mouw fijn voor de extra koude dagen. De HEMA rompers met korte mouw zijn altijd goed. Je trekt je kleintje een romper aan in combinatie met een schattig HEMA T-shirt uit onze collectie en klaar ben je. Kies je voor een HEMA romper in wit? Dan weet je zeker dat het niet door het shirt van je kleintje heen schijnt. Sommige baby’s vinden het vreselijk als je iets over hun hoofd heentrekt. Dan zijn de HEMA overslagrompers een uitkomst. Een overslag romper van HEMA trek je aan als een jas en heeft drukknoopjes aan de zijkant. Super praktisch met zo’n kwetsbaar babyhoofdje! Voor een duurzame keuze kies je voor milieuvriendelijke rompers van biokatoen.

Ontdek de wehkamp sale

De rompers van HEMA zijn aantrekkelijk geprijsd, maar het kan nóg voordeliger. In onze sale vind je ook HEMA rompers in de aanbieding. Koop meteen HEMA rompertjes in de aanbieding in verschillende maten. Zo grijp je nooit mis en heb je altijd de juiste maat. Je kindje groeit snel en voordat je het weet is je kleine weer aan een volgende maat toe. Zolang je baby nog in de luiers zit, kan je echt niet zonder. Net als die handige HEMA sets voor baby's trouwens.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.