overzicht
Baby Dan Guard Me traphekje van 64,5-89 cm, Ecru
 • Uitverkocht

  Baby DanGuard Me traphekje van 64,5-89 cm

  79.9560.95je bespaart 19.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle babykamer

  Baby Dan Guard Me traphekje van 64,5-89 cm

  De Guard Me is een automatisch opvouwbaar deur/traphekje. Door een druk op de ontsluiting vouwt het hek zich als een harmonica op en komt de doorgang vrij. Is vrijwel te gebruiken voor alle doorgangen. De Guard Me kan worden gemonteerd zowel op als in het kozijn. Neemt opgevouwen haast geen plaats in beslag. Kan ook worden gemonteerd boven aan de trap. Met een los verkrijgbaar verlengdeel kan er een afstand tot 113,5 cm worden afgedekt. Geschikt voor openingen van 64,5 - 89 cm (binnen kozijn) en 55 - 79,5 cm (buiten kozijn).

  Alle veiligheids artikelen van BabyDan worden met de grootste zorg geproduceerd in Denemarken. Bij alles wat ze doen is het uitgangspunt veiligheid voor je baby.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand