BABY born Baby Born Soft Touch (jongen)
 • -8%

  BABY bornBaby Born Soft Touch (jongen)

  59.9954.99je bespaart 5.-
  Kledingset lichtblauw
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  BABY born Baby Born Soft Touch (jongen)

  Hallo BABY born, je bent ineens zo zacht. Dat is hij echt. Voor de eerste keer in zijn geschiedenis voelt BABY born nu ineens veel zachter aan - perfect om mee te knuffelen. Zijn lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen. BABY born’s armpjes zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van zijn kleurrijke kleding kinderspel is.

  BABY born eet dolgraag zijn babyhapje van zijn bordje met een lepel, en zijn favoriete drankje is water uit zijn flesje. Als hij verdrietig is, huilt hij echte poppentranen wanneer je zijn zachte bovenlijfje indrukt. Misschien huilt hij omdat hij naar de wc moet? Als je op de nieuwe zachte buikknop drukt, doet hij een plasje. Hij doet zelfs een grote boodschap met de druk op een knop. Het kleine waterratje spettert en spattert dolgraag rond in het bad. Zodra hij zichzelf moe heeft gemaakt, sluit hij zijn bruine ogen om te gaan slapen als je hem op zijn rug legt - het is helemaal leuk als hij ook nog zijn duim in zijn mond heeft natuurlijk.

  De set basisartikelen omvat een lichtblauwe bodysuit en een mutsje met schattige oortjes.  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  Kenmerken:
  - BABY born Soft Touch jongen
  - Met 11 levensechte functies voor nog meer plezier (zonder batterijen)
  - Afwisselend (rollen) spel met BABY born stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.
  - Geen batterijen vereist
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking