BABY born Baby Born ondeugende schommelbaby babypop
 • Uitverkocht

  BABY bornBaby Born ondeugende schommelbaby babypop

  29.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  BABY born Baby Born ondeugende schommelbaby babypop

  “Kiekeboe! Ik zie jou niet, jij ziet mij niet!” zegt deze schommelbaby met ondeugende blik. Als je het voorhoofdje van dit ondeugende aapje aanraakt, tegelijkertijd haar oogjes bedekt en vervolgens je hand weer weghaalt, gilt ze opgewekt “Kiekeboe!” De pop met de ondeugende grijns en grote heldere ogen springt graag op en neer op iemands schoot en kan echt niet ophouden met giechelen. Haar gestreepte rompertje met de vrolijke fruitprint is perfect om in rond te springen. Het ziet er supergrappig uit wanneer de vervangbare voelsprieten op haar turkooizen haarband op en neer schommelen terwijl de pop stuitert. Stuiterbaby’s favoriete vriendinnetje Berta de eend houdt haar altijd in de gaten.

  Met haar ondeugende grijns en grote heldere ogen, speelt het kleine popje ‘Kiekeboe’ en stuitert op je knie.

  - BABY born funny faces
  - Met ondeugende blik en grote heldere ogen
  - Afwisselend (rollen) spel met BABY born funny faces stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van de ontwikkeling van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie
  - Batterijen vereist BABY born funny faces stuiterbaby met rompertje speelt ‘Kiekeboe’ en stuitert op je knie. Inclusief eendje en vervangbare voelsprieten.
  lees meer

  Specificaties