Babyhaaraccessoires

Haaraccessoires baby voor een prinsesje

Heeft jouw kindje al een aardige bos haar? Met baby haarelastiekjes of baby haarbanden houd je het haar in toom. Zodra het haar van je dochtertje gaat groeien, kan het alle kanten uitstaan. Voor knippen is het nog te vroeg. Met wehkamp baby haaraccessoires kan je het prima stylen. Met baby haarbanden ziet jouw baby er op die manier uit als een echt meisje. Je combineert onze baby haarspeldjes met een bijpassend jurkje of shirtje uit onze babymodelijn voor meisjes.

Dwarse haren

Is jouw kindje gezegend met een behoorlijke bos haar? Dan is het soms lastig om die dwarse haren in bedwang te houden. Ook voor baby's hebben wij volop keus uit haaraccessoires. Zolang je baby nog veel ligt, zijn haarbanden fijn. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat de haarband altijd goed om het hoofd van je kleintje past. Veel van onze haarbanden hebben leuke details en versieringen. Hoe langer het haar, hoe meer je kan experimenteren. Zo'n schattig staartje met elastiek in alle kleuren van de regenboog maakt de outfit helemaal af.

Haaraccessoires baby: leuk als kraamcadeau

Ben je nog op zoek naar een kraamcadeau voor een meisjesbaby? Een haaraccessoire is dan een leuk idee. Zo'n haarband staat schattig bij een pasgeboren baby, ook als er nog nauwelijks haar op het hoofdje van de baby groeit. Bij een langere pony blijven de haren met haarknipjes voor de baby handig uit de ogen. Bij een kraamfeest of bruiloft steelt jouw baby de show met baby haarspeldjes. Op zoek naar leuke haaraccessoires voor meisjes die wat ouder zijn? Ook die vind je gewoon bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.