B Swish bfilled Classic butt plug - zwart, Zwart
 • -15%

  B Swishbfilled Classic butt plug - zwart

  33.9528.85je bespaart 5.10
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  B Swish bfilled Classic butt plug - zwart

  B Swish bfilled Classic butt plug, een draadloos waterproof masserende plug met 5 functies zal voldoen aan uw diepste verlangens.

  Geef toe... Open nieuwe deuren met de Bfilled Classic masserende butt plug met draadloze afstandsbediening. Speciaal ontworpen met een taps toelopende tip dat ideaal voor beginners is en met een onopvallende basis, zal deze petite lichaamsveilige plug je verbazen met uren van krachtige 5-functie waterdicht plezier.

  Geef de controle uithanden door de ergonomisch ontworpen draadloze afstandsbediening, die verlicht wordt door een wit licht voor het eenvoudig spelen in het donker, voor onverwacht genot privé of in het openbaar. Hoe en waar u ook kiest, de Bfilled Classic Unleashed butt plug zal plezier en genot geven.

  De Bfilled Classic Unleashed is gemaakt van niet-poreus, lichaamsveilig PU gecoat ABS plastic - waardoor het gemakkelijk te reinigen en veelzijdig is als het gaat om het kiezen van glijmiddelen. Terwijl de plug veilig is voor waterdicht genot, moet de afstandsbediening weggehouden worden uit het bad.

  Kenmerken
  - Waterproof: ja, met uitzondering van de afstandbediening
  - Vermogens type: batterijen
  - Informatie batterij: 4 x AAA(niet meegeleverd)

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking