Azaron 9,5% DEET Muggenspray

  Azaron9,5% DEET Muggenspray

  9.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Azaron 9,5% DEET Muggenspray

  Azaron Anti-Muggen 9,5% DEET Spray
  Mug: anti-muggen met DEET, bescherming tegen muggen zoals de malariamug

  Azaron Anti-Muggen thuis en op reis spray met 9,5% DEET biedt tot 6 uur effectieve bescherming tegen de meest voorkomende muggensoorten in Nederland. Voor sommige tropische soorten kan de werkingsduur korter zijn, gemiddeld 2 uur bescherming tegen de gelekoortsmug of denguemug (welke o.a. het Zikavirus kunnen overdragen) en 5 uur tegen de malariamug. Voor de hele familie. Vanaf 2 jaar

  Allergeneninformatie: Bevat Citronellal. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  Te gebruiken bij: Effectieve bescherming tegen muggen thuis en op reis, om muggenbeten te voorkomen.

  Niet te gebruiken bij: Kinderen jonger dan 2 jaar en beperk het gebruik bij kinderen tussen 2 en 12 jaar. Contact met ogen, slijmvliezen en beschadigde huid vermijden. Contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakten voorkomen.

  USP
  ∙ Effectieve bescherming tegen muggen thuis en op reis
  ∙ Tot 6 uur bescherming
  ∙ Azaron, specialist op het gebied van insectensteken

  Dosering: Voor uitwendig gebruik. Wijze van gebruik: zacht en gelijkmatig op de te beschermen huid verstuiven met een afstand van 20 - 30 cm. Voor gebruik op het gezicht: eerst verstuiven op de hand en dan aanbrengen op het gezicht. Contact met ogen, slijmvliezen en beschadigde huid vermijden. Contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakten voorkomen. Niet vaker dan 2 maal per dag gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar en beperk het gebruik bij kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Eventueel gebruik herhalen na het zwemmen, douchen of wanneer de werking vermindert. Reizigers in het buitenland wordt aanbevolen om rekening te houden met de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik en voor afwering van muggen bij mensen. De verpakking goed sluiten, niet in direct zonlicht plaatsen en droog bewaren. Verpakking niet hergebruiken en lozing in het milieu verhinderen. .

  Wettelijke vermeldingen: Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. WAARSCHUWING: ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bevat Citronellal. Kan een allergische reactie veroorzaken. VEILIGHEIDSAANBEVELING: Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

  Mug, muggen, anti-muggen, deet, Azaron, bescherming tegen muggen, muggenspray, malariamug bescherming

  N, N-diethyl-m-toluamide 92 g/l (9,5% DEET 20% CAS 134-62-3) Bevat ook: ethanol (alcohol denat).
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Azaron