overzicht
Ayurveda kookboek - Lies Ameeuw

  Lies AmeeuwAyurveda kookboek

  24.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Ayurveda kookboek - Lies Ameeuw

  Praktisch boek over hoe je ayurveda kunt toepassen in de keuken

  Ayurveda is een eeuwenoude filosofie die richtlijnen geeft over hoe de mens het best in het leven staat, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, sociaal en spiritueel. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. Volgens de leer is voedsel een manier om lichaam en geest in evenwicht te brengen.

  Het Ayurveda-kookboek helpt je de filosofie in de praktijk toe te passen en beantwoordt vragen zoals: Welke producten kan ik het best eten of vermijden? Hoe maak ik iets het best klaar? Hoe bereid ik een evenwichtige, smakelijke maaltijd?

  Aan de hand van ruim 90 recepten laat de auteur concreet zien hoe ayurveda soepel in het dagelijkse leven kan worden toegepast. De gerechten zijn aangepast aan de westerse smaak en de auteur geeft alternatieven voor ingrediënten die je hier moeilijk kunt verkrijgen. De ayurvedische keuken biedt ook een oplossing voor mensen met een voedselallergie, want het is een glutenvrij, suikervrij en veganistisch eetpatroon. Maar de recepten zijn ook gewoon lekker: zomerse rijstschotel, spinazie in yoghurtsaus, pompoencurry, linzenburgers, cake met gedroogde vruchten... Kook, proef en geniet.

  Meer info op www.lies-ameeuw.be.


  lees meer

  Specificaties

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand