Axi houten speeltoestel Pumba

  Axihouten speeltoestel Pumba

  969.-
  Pumba
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Axi houten speeltoestel Pumba

  Het houten speelhuis Pumba van Axi is een veilig, transparant speelhuis voor alle leeftijden. Het huisje heeft een safari uiterlijk en past door de natuurlijke kleuren in ieders tuin.

  Multifunctioneel
  Het speelhuis Pumba is een multifunctioneel speelhuis. Naast alleen het open huisje heeft deze ook een grote glijbaan en onder het speelhuisje is er ruimte voor een zandbak.

  Veiligheid
  Het speelhuisje heeft de CE-marketing en is goedgekeurd conform de TÜV normering. Het huisje heeft geen puntige hoeken of gevaarlijke puntjes en alle materiaal zijn glad afgewerkt. Zelfs bij de glijbaan is nagedacht aan de veiligheid door hier een extra houten balk te plaatsen, waarmee je voorkomt dat de kinderen toevallig door de opening heen gaan.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Plaatsing
  Het is aan te raden om het speelhuisje te plaatsen op een zachte ondergrond. Dit heeft te maken met het uiteinde van de glijbaan. Voor een stabiele en juiste plaatsing is het belangrijk om een extra verankeringsset aan te schaffen.

  Kenmerken:
  - Afmetingen totale toestel: 172 x 370 x 291 cm
  - Afmetingen huisje: 118 x 172 x 173 cm
  - Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar
  - Geschatte montagetijd: 120 minuten
  - Materiaal planken: Cederhouten planken (15 mm)
  - Materiaal framewerk: 100% FSC houtsoort Aziatisch cederhout (38 mm)
  - Keurmerk: TüV gekeurd en CE gemarkeerd.
  lees meer

  Specificaties