Axi houten speelhuis Stef
 • Uitverkocht

  Axihouten speelhuis Stef

  1199.-1079.-je bespaart 120.-
  Stef
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Axi houten speelhuis Stef

  Dit houten speelhuis Stef van Axi heeft een zeer luxe uitstraling, heeft veel overdekte ruimte, een mooie brede veranda en is zelfs voorzien van een glijbaan. Het huisje staat op palen van 59 cm en is uiteraard voorzien van een bodem.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Onderhoud
  Het speelhuis is nagenoeg onderhoudsvrij. Wel wordt aangeraden om 1 keer per twee jaar het houtwerk te beitsen. Dit zorgt ervoor dat het hout goed in conditie blijft en je dus maximaal speelplezier van het huisje blijft houden.

  Plaatsing
  Doordat het speelhuisje inclusief bodem is, maakt het niet uit waar je deze plaatst. Dit kan op een hard terras zijn, maar je kunt hem ook op het gras of op een modderige ondergrond plaatsen. Als je besluit om het huisje op de meegeleverde palen te monteren is het belangrijk om gebruik te maken van de meegeleverde verankeringsset.

  Veiligheid
  Het speelhuisje is super veilig en zal geen enkel probleem of irritatie voor je kind opleveren. Het huisje is TÜV gekeurd en voorzien van de CE markering, maar dat is niet het enige! De ramen zijn voorzien van transparant kunststof, dit materiaal heeft geen last van breken of splinteren en zal dus geen gevaar veroorzaken. Ook zitten er magneetsluitingen in de openslaande ramen.

  Kenmerken:
  - Afmetingen totale toestel: 347 x 200 x 236 cm
  - Afmetingen veranda: 80 x 180 cm
  - Hoogte deur: 98 cm
  - Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar
  - Geschatte montagetijd: 120 minuten
  - Materiaal planken: Cederhouten planken (15 mm)
  - Materiaal framewerk: 100% FSC houtsoort Aziatisch cederhout (38 mm)
  - Keurmerk:TüV gekeurd en CE gemarkeerd.
  - Inclusief verankeringsset
  lees meer

  Specificaties