Axi houten speelhuis Sophie
 • -10%

  Axihouten speelhuis Sophie

  1349.-1214.-je bespaart 135.-
  Sophie
  met 3-5 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Axi houten speelhuis Sophie

  Het houten speelhuis Sophie van Axi is een speelhuis waar je met meerdere kinderen optimaal van kunt genieten. Zowel in, op, naast als onder het huisje is meer dan voldoende speelmogelijkheid. Zo kun je in het huisje plaats nemen bij slecht weer of tijdens het spelen van een spelletje, maar kun je met mooi weer constant van de glijbaan afgaan of op de veranda plaats nemen.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Onderhoud
  Het speelhuis is nagenoeg onderhoudsvrij. Wel wordt aangeraden om 1 keer per twee jaar het houtwerk te beitsen. Dit zorgt ervoor dat het hout goed in conditie blijft en je dus maximaal speelplezier van het huisje blijft houden.

  Plaatsing
  Doordat het speelhuisje inclusief bodem is, maakt het niet uit waar je deze plaatst. Dit kan op een hard terras zijn, maar je kunt hem ook op het gras of op een modderige ondergrond plaatsen. Als je besluit om het huisje op de meegeleverde palen te monteren is het belangrijk om gebruik te maken van de meegeleverde verankeringsset.

  Veiligheid
  Het speelhuisje is super veilig en zal geen enkel probleem of irritatie voor je kind opleveren. Het huisje is TÜV gekeurd en voorzien van de CE markering, maar dat is niet het enige! De ramen zijn voorzien van transparant kunststof, dit materiaal heeft geen last van breken of splinteren en zal dus geen gevaar veroorzaken. Ook zitten er magneetsluitingen in de openslaande ramen.

  Kenmerken:
  - Afmetingen totale toestel: 377 x 200 x 274 cm
  - Afmetingen huisje : 120 x 180 x 176 cm
  - Hoogte deur: 98 cm
  - Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar
  - Geschatte montagetijd: 120 minuten
  - Materiaal planken: Cederhouten planken (15 mm)
  - Materiaal framewerk: 100% FSC houtsoort Aziatisch cederhout (38 mm)
  - Keurmerk: TüV gekeurd en CE gemarkeerd.
  - Inclusief verankeringsset
  lees meer

  Specificaties