Axi houten speelhuis Simba

  Axihouten speelhuis Simba

  1299.-
  Simba
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Axi houten speelhuis Simba

  Het houten speelhuis Simba van Axi is een echte safari tent in je achtertuin! Dit speeltoestel heeft een groot overdekt gedeelte en daarvoor een ruime veranda. Heb je genoeg van de spelletjes in het speelhuis? Glij dan eindeloos van de lange glijbaan of ga spelen in de zandbak onder het speelhuis.

  Multifunctioneel
  Het speelhuis Simba is een multifunctioneel speelhuis. Naast alleen het open huisje heeft deze ook een grote glijbaan en onder het speelhuisje is er ruimte voor een zandbak.

  Veiligheid
  Het speelhuisje heeft de CE-marketing en is goedgekeurd conform de TÜV normering. Het huisje heeft geen puntige hoeken of gevaarlijke puntjes en alle materiaal zijn glad afgewerkt. Zelfs bij de glijbaan is nagedacht aan de veiligheid door hier een extra houten balk te plaatsen, waarmee je voorkomt dat de kinderen toevallig door de opening heen gaan.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Plaatsing
  Het is aan te raden om het speelhuisje te plaatsen op een zachte ondergrond. Dit heeft te maken met het uiteinde van de glijbaan. Voor een stabiele en juiste plaatsing is het belangrijk om een extra verankeringsset aan te schaffen.

  Kenmerken:
  - Afmetingen totale toestel: 212 x 432 x 293 cm
  - Afmetingen huisje: 212 x 180 x 173 cm
  - Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar
  - Geschatte montagetijd: 120 minuten
  - Materiaal planken: Cederhouten planken (15 mm)
  - Materiaal framewerk: 100% FSC houtsoort Aziatisch cederhout (38 mm)
  - Keurmerk: TüV gekeurd en CE gemarkeerd.
  lees meer

  Specificaties