Axi houten speelhuis Arthur

  Axihouten speelhuis Arthur

  749.-
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Axi houten speelhuis Arthur

  Waan je als een echte ridder in de strijdt om de prinses! Dit houten speelhuis Arthur van Axi in de vorm van een echte kasteeltoren heeft een stoere ridder uitstraling inclusief de rood/witte kleuraccenten. Bevrijdt de prinses die bovenop de toren zit gevangen genomen, maar pas op dat je niet te pakken wordt genomen en onder in de kelder van het huisje terecht komt.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Onderhoud
  Het speelhuis is nagenoeg onderhoudsvrij. Wel wordt aangeraden om 1 keer per twee jaar het houtwerk te beitsen. Dit zorgt ervoor dat het hout goed in conditie blijft en je dus maximaal speelplezier van het huisje blijft houden.

  Plaatsing
  Het is aan te raden om dit speelhuis op een grasveld te plaatsen. Als je gebruik wilt maken van de kleine ontsnappings deurtjes onder de glijbaan zul je echt op je knieen moeten.

  Veiligheid
  Het speelhuisje is super veilig en zal geen enkel probleem of irritatie voor je kind opleveren. Het huisje is TÜV gekeurd en voorzien van de CE markering, maar dat is niet het enige! De ramen zijn voorzien van transparant kunststof, dit materiaal heeft geen last van breken of splinteren en zal dus geen gevaar veroorzaken.

  Kenmerken:
  - Afmetingen totale toestel: 306 x 110 x 195 cm
  - Hoogte deur: 93 cm
  - Lengte glijbaan: 196 cm
  - Hoogte toren: 77 cm
  - Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar
  - Geschatte montagetijd: 90 minuten
  - Materiaal planken: Cederhouten planken (15 mm)
  - Materiaal framewerk: 100% FSC houtsoort Aziatisch cederhout (38 mm)
  - Keurmerk: TüV gekeurd en CE gemarkeerd.
  - Inclusief verankeringsset
  lees meer

  Specificaties