Axi houten speelhuis Alex

  Axihouten speelhuis Alex

  729.-
  Alex
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Axi houten speelhuis Alex

  Heerlijk genieten van het Alex houten speelhuis van Axi. Het speelhuis is compact, past daardoor in nagenoeg elke tuin en zorgt voor de nodige privacy voor spelende kinderen. De kinderen kunnen lekker spelen en al hun vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen, terwijl jij duidelijk overzicht hebt door de vele (openslaande) ramen in het huisje.

  Multifunctioneel
  Het speelhuisje kan worden gebruikt als speelruimte voor kinderen met een veilige ondergrond. Maar je kunt het huisje ook van buitenaf gebruiken, zo kun je er zelfs voor kiezen om de veranda van het speelhuisje aan te passen en hier een doeltje van te maken.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Onderhoud
  Het speelhuis is nagenoeg onderhoudsvrij. Wel wordt aangeraden om 1 keer per twee jaar het houtwerk te beitsen. Dit zorgt ervoor dat het hout goed in conditie blijft en je dus maximaal speelplezier van het huisje blijft houden.

  Plaatsing
  Doordat het speelhuisje inclusief bodem is, maakt het niet uit waar je deze plaatst. Dit kan op een hard terras zijn, maar je kunt hem ook op het gras of op een modderige ondergrond plaatsen.

  Veiligheid
  Het speelhuisje is super veilig en zal geen enkel probleem of irritatie voor je kind opleveren. Het huisje is TÜV gekeurd en voorzien van de CE markering, maar dat is niet het enige! De ramen zijn voorzien van transparant kunststof, dit materiaal heeft geen last van breken of splinteren en zal dus geen gevaar veroorzaken. Ook zitten er magneetsluitingen in de openslaande ramen.

  Kenmerken:
  - Afmetingen huisje: 172 x 118 x 177 cm
  - Afmetingen veranda: 52 x 118 cm
  - Hoogte deur: 96 cm
  - Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 2 jaar
  - Geschatte montagetijd: 45 minuten
  - Materiaal planken: Cederhouten planken (15 mm)
  - Materiaal Framewerk: 100% FSC houtsoort Aziatisch cederhout (38 mm)
  - Keurmerk: TüV gekeurd en CE gemarkeerd.
  lees meer

  Specificaties