Axi houten speelhuis Akela
 • -10%

  Axihouten speelhuis Akela

  749.-674.-je bespaart 75.-
  Akela
  met 3-5 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Axi houten speelhuis Akela

  Het houten speelhuis Akela van Axi is een zeer veilig, transparant speelhuis voor alle leeftijden. Het huisje heeft een safari uiterlijk en past door de natuurlijke kleuren in ieders tuin.

  Veiligheid
  Het speelhuis heeft een lage opstap van 58 cm, dit heeft als voordeel dat ook kleine(re) kinderen hier gebruik van kunnen maken zonder dat deze een grote trap op moeten. Daarnaast heeft het huisje een transparant uiterlijk door de open zijwanden, een veilig gevoel voor de kinderen die zo weten dat je makkelijk zicht op ze hebt.

  Het speelhuisje heeft de CE-marketing en is goedgekeurd conform de TÜV normering. Het huisje heeft geen puntige hoeken of gevaarlijke puntjes en alle materiaal zijn glad afgewerkt. Zelfs bij de glijbaan is nagedacht aan de veiligheid door hier een extra houten balk te plaatsen, waarmee je voorkomt dat de kinderen toevallig door de opening heen gaan.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Plaatsing
  Het is aan te raden om het speelhuisje te plaatsen op een zachte ondergrond. Dit heeft te maken met het uiteinde van de glijbaan. Voor een stabiele en juiste plaatsing is het belangrijk om een extra verankeringsset aan te schaffen.

  Kenmerken:
  - Afmetingen totale toestel: 172 x 287 x 231cm
  - Afmetingen huisje: 172 x 118 x 173 cm
  - Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar
  - Geschatte montagetijd: 120 minuten
  - Materiaal planken: Cederhouten planken (15 mm)
  - Materiaal framewerk: 100% FSC houtsoort Aziatisch cederhout (38 mm)
  - Keurmerk: TüV gekeurd en CE gemarkeerd.
  lees meer

  Specificaties