Axe Anarchy for Women deodorant spray - 6x150 ml - bodyspray
 • Uitverkocht

  AxeAnarchy for Women deodorant spray - 6x150 ml - bodyspray

  29.9414.97je bespaart 14.97
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Axe Anarchy for Women deodorant spray - 6x150 ml - bodyspray

  Blijf lekker ruiken. De hele dag door.
  Ontketen de chaos met de super geladen en verleidelijke geur van AXE Anarchy. AXE Anarchy for Her houdt je fresh gedurende de hele dag. Deze deodorant spray is een vrouwelijke mix van sprankelende fruittonen als appel en braam. Het combineert deze frisse fruittonen met zachte bloemen en is afgesloten met een vleugje sandelhout, amber en vanille. De geur is delicaat, vrolijk en ontwikkeld om de hele dag te kunnen gebruiken. Ontketen de chaos met de super geladen en verleidelijke geur van AXE Anarchy for Her.

  Kenmerken:
  - Houdt je de hele dag fris
  - Sprankelende fruittonen als appel en braam, met een vleugje sandelhout, amber en vanille
  - Delicate en vrolijke geur
  - Ontwikkeld om de hele dag te kunnen gebruiken

  Hoe gebruik je het?
  AXE bodyspray deodorant is geschikt om over je hele bovenlichaam te gebruiken. Draai de dop zodat de sprayknop zichtbaar wordt. Houd de spuitbus ongeveer 15 cm van je lichaam tijdens het spuiten. Gebruik op je hele bovenlichaam en je bent er klaar voor. Samenstelling: AXE bodyspray deodorant bevat 0% aluminium zouten.

  Find Your Magic
  Alle AXE producten zijn speciaal ontworpen om jou er op je best uit te laten zien. En je lekker te laten ruiken met een geur die bij jou past. Het maakt namelijk niet uit wie je bent, hoe je er uit ziet of wat je doet. Je bent het meest aantrekkelijk als je helemaal jezelf bent. Dus work on it. Claim it. Own it. Find Your Magic.

  Over AXE
  In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor alle mannen was geboren. Ruim 30 jaar later blijven mannen in meer dan 80 landen over de hele wereld dagelijks de AXE ervaring beleven. Met ruim 20 verschillende geuren is de bodyspray nog steeds het bekendste product van AXE.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking