Axe Adrenaline for Men deodorant roller - 6x50 ml - anti-transpirant
 • actie
 • -50%

  AxeAdrenaline for Men deodorant roller - 6x50 ml - anti-transpirant

  23.9411.97je bespaart 11.97
  vandaag besteld, morgen in huis

  Axe Adrenaline for Men deodorant roller - 6x50 ml - anti-transpirant

  AXE Adrenaline for Men deodorant anti-transpirant roller met verfrissende werking gedurende de dag. De AXE Adrenaline roller is een deodorant anti-transpirant dat je 48 uur lang beschermt tegen zweet. Daarnaast heeft het een verfrissende werking gedurende de dag. Deze nieuwe compressed heeft de geuren van Iced Musk & Ginger. AXE Adrenaline. Laat zweet jouw stijl niet bepalen.

  Kenmerken:
  - Beschermt 48 uur tegen zweten
  - Met microactieve capsules die een verfrissende werking hebben gedurende de dag
  - Iced musk & Ginger geuren

  Hoe gebruik je het?
  AXE anti-transpirant gebruik je onder je oksels. Goed schudden voor gebruik.

  Find Your Magic
  Alle AXE producten zijn speciaal ontworpen om jou er op je best uit te laten zien. En je lekker te laten ruiken met een geur die bij jou past. Het maakt namelijk niet uit wie je bent, hoe je er uit ziet of wat je doet. Je bent het meest aantrekkelijk als je helemaal jezelf bent. Dus work on it. Claim it. Own it. Find Your Magic.

  Over AXE
  In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor alle mannen was geboren. Ruim 30 jaar later blijven mannen in meer dan 80 landen over de hele wereld dagelijks de AXE ervaring beleven. Met ruim 20 verschillende geuren is de bodyspray nog steeds het bekendste product van AXE.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking