Awesomenauts assemble (Skin bundle pack) (PlayStation 4)

  Awesomenauts assemble (Skin bundle pack) (PlayStation 4)

  43.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Awesomenauts assemble (Skin bundle pack) (PlayStation 4)

  Deze speciale editie voor PS4 bevat ook twee uitbreidingsset: Costume Party Skin Bundel en Costume Party 2 Skin Bundel.

  Het is 3587. Er heersen grote conflicten in het universum. Enorme robotlegers zitten vast in een langdurig gevecht om hun territorium. In hun strijd om de heerschappij in het sterrenstelsel, roepen ze de hulp in van de machtigste groep soldaten in het universum… de Awesomenauts!

  De kenmerken op een rijtje:
  - Pas je strategieën aan als je de vaardigheden van elk karakter upgradet en aanpast aan je eigen speelstijl. Drie tegen drie online platform shooter acties met een felgekleurde jaren ’80 tekenfilmstijl.
  - Het is een MOBA! – classes, upgrades, creeps, turrets, bases, en tactische diepgang zijn allemaal aanwezig. Awesomenauts bevat een razendsnelle platforming gameplay om een unieke en toegankelijke MOBA-ervaring te creëren.
  - Neem de leiding over een uitgebreide selectie van aan te passen Awesomenauts, elk met hun eigen aanvalstechniek en vaardigheden.
  - Splitscreen actie – Online en offline spelen met tot wel 3 spelers op je eigen splitscreen!
  - Honderden unieke voorwerpen om je vaardigheden te versterken en je Awesomenaut aan te passen aan jouw persoonlijke speelstijl!

  Costume Party Skin Bundel: Deze bundel ontgrendelt outfits voor Gnaw, Coco, Voltar, Clunk, Froggy G, Derpl, Yuri, Leon & Lonestar.
  Costume Party 2 Skin Bundel: Deze bundel ontgrendelt outfits voor Vinnie en Spike, Clunk, Coco, Skølldir, Yuri, Genji, Froggy G, Raelynn & Ayla.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  PlatformSony PlayStation 4
  EAN8718591181221
  artikelnummer46-56-15

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.