Avengers Marvel - Bend n Flex Rider Iron Man

  Avengers Marvel - Bend n Flex Rider Iron Man

  27.99

  Avengers Marvel - Bend n Flex Rider Iron Man

  Iron Man rijdt op een buigbare vechtmachine om de krachten van het kwaad te bestrijden! Draai! Keer! Stel je voor dat je op je motor naar de plaats van de actie snelt en vervolgens je voertuig omvormt tot hoogtechnologische wapens om de schurk te overmeesteren!
  Kinderen kunnen heerlijk spelen met hun favoriete superhelden van Marvel. Deze superflexibele Avengers Bend and Flex-figuren kunnen buigen en allerlei poses aannemen. Verzamel deze op het Marvel-universum geïnspireerde actiefiguren (elk afzonderlijk verkrijgbaar) met buigbare armen en benen. Deze gestileerde superheldactiefiguren hebben armen en benen die je kunt buigen en in allerlei poses kunt plaatsen!
  Kinderen vinden het geweldig om hun Bend and Flex-figuren en motors in alle mogelijke poses te zetten en de held te spelen in de spannendste avonturen. Met het meegeleverde accessoire kunnen kinderen iets extra's aan hun figuur toevoegen en hun favoriete Marvel-scènes naspelen. Beleef woeste gevechten met je held en buig hem in allerlei fantastische moves! Een echte held (of schurk) is tenslotte altijd flexibel.
  lees meer

  Specificaties

  KleurMulti
  MerkAvengers
  Duurzamer
  EAN5010993792078
  artikelnummer16808684

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.