Avene Eau Thermale Rich Revitalising nourishing cream
 • glamour day
 • -10%

  AveneEau Thermale Rich Revitalising nourishing cream

  25.-22.50je bespaart 2.50
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner
  Glamour Day pre-sale!

  Glamour Day pre-sale!

  Morgen is het Glamour Day! Profiteer daarom nu al van onze pre-sale: tot 20% korting. De korting is reeds verwerkt in de hier getoonde prijs en is geldig tot en met zondag 27 september 2020.

  Avene Eau Thermale Rich Revitalising nourishing cream

  De rijke revitaliserende voedende crème wordt aanbevolen voor de zeer droge, futloze gevoelige huidtypes (vermoeide gelaatstrekken en vale teint) die oncomfortabel aanvoelen en een tekort aan voedingsstoffen ervaren. Dit verzorgingsproduct doet de natuurlijke schoonheid van de droge gevoelige huid ontluiken. De zeer droge huid voelt opnieuw soepel en comfortabel aan. Ze zit weer barstensvol energie, tekenen van vermoeidheid werden gewist en de teint ziet er stralend uit.
  Een natuurlijk extract van rode vruchten dat de huidcellen een echte "boost" geeft werd gecombineerd met een stabiele vorm van antioxiderende vitamine E. De huid wordt beschermd.De romige textuur barstensvol voedende bestanddelen en karitéboter vult het hydrolipiden tekort weer aan, zodat zelfs de aller droogste huid weer comfortabel aanvoelt.

  Thermaal water van Avène kalmeert en verzacht de huid.
  lees meer

  Specificaties