Kinderen
Avatar natie 1 - Water deel 5 (DVD)
 • -27%

  Avatar natie 1 - Water deel 5 (DVD)

  10.997.99je bespaart 3.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Avatar natie 1 - Water deel 5 (DVD)

  Een hele tijd geleden……… was de macht over de wereld verdeeld over 4 grote naties; Aarde, Vuur, Water en Lucht. Elke natie had een eigen groep mensen die leiding gaf en controle hadden over de kracht van hun natie. De machtigste op aarde is de Avatar. Aang is eindelijk aangekomen op zijn bestemming, de Noordelijke Waterstam. Hier leert hij de kunst van het Waterbuigen en verdedigt hij de stad samen met zijn vrienden tegen de grootste aanval die Admiraal Zhao ooit heeft ingezet!

  - De Noordelijke luchttempel: Na geruchten over overlevende Luchtmeesters, reizen de kinderen naar de Noordelijke Luchttempel om ze met eigen ogen te zien.
  - De watermeester: De kinderen bereiken de Noordelijke Waterstam en Aang en Katara gaan op zoek naar een Watermeester. Ondertussen plant Zhao een aanval en vervolgt Zuko zijn zoektocht naar de Avatar.
  - De slag om het Noorden (deel I): De Noordelijke Waterstam bereidt zich voor op een aanval door de vloot van de Natie Vuur van Admiraal Zhao. Aang heeft in het heetst van de strijd moeite om de stad te verdedigen.
  - De slag om het Noorden (deel II): Zhao's invasie breekt door de buitenste verdedigingslinies van de Noordelijke Waterstam en hij onthult een sinister plan om de stad te vernietigen.  De noordelijke luchttempel
  De watermeester
  De slag om het Noorden (deel I)
  De slag om het Noorden (deel II)
  lees meer

  Specificaties