Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Auschwitz (Blu-ray)
 • Uitverkocht

  Auschwitz (Blu-ray)

  12.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Auschwitz (Blu-ray)

  Auschwitz November 1944 - De dagelijkse taak van de SS kampbewaarders bestaat er in de grote toestroom joden, zigeuners en andere gevangenen in goede banen te leiden. Iedere dag arriveren er honderden nieuwe mensen en minstens de helft daarvan zal hun eerste dag na aankomst niet overleven. De druk op de kampbewaarders is erg groot omdat de capaciteit van zowel de gaskamers als van de verbrandingsovens gewoon niet toereikend is om dit aantal te bereiken, hoe hard ze ook werken.

  Auschwitz is een shockerende verfilming van de controversiële regisseur Uwe Boll (Bloodrayne, In the name of the king) over de dagelijkse gang van zaken binnen het vernietigingskamp Auschwitz. De film wordt ingeleid door Uwe Boll en zowel aan het begin als aan het einde toegelicht met authentiek beeldmateriaal en interviews met scholieren die hun kennis over de vernietigingskampen bespreken.  Extra's:

  Foto's van de opnames
  Historisch beeldmateriaal van de bevrijding van Auschwitz
  Interview met Uwe Boll
  Videoverslag van de filmpremiere in Berlijn

  Specificaties

  GenreDrama
  SubgenreDrama
  Speelduur70
  LeeftijdLet op met kinderen tot 16 jaar
  KijkwijzerDiscriminatie, Geweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenDuits, Engels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand