Marshall audio & hifi

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Een speaker die gehoord én gezien mag worden

Met een Marshall speaker haal je behalve legendarisch geluid ook een apparaat met een geweldig design in huis. En dat is natuurlijk mooi meegenomen, want zo'n geweldige thuis speaker wil je natuurlijk niet verstoppen.

Haal het beste uit je favoriete muziek

Muziek kan van grote invloed zijn op hoe je je voelt. Wanneer je niet in een goede stemming bent, kan een vrolijk nummer al snel een ander gevoel bij je oproepen. Muziek kan om deze reden een heel belangrijk onderdeel van je leven zijn, en daarom is het wel zo fijn als de muziek die je afspeelt ook echt goed en mooi klinkt. Gebruik in het openbaar de Marshall koptelefoon, zodat je altijd en overal muziek kunt luisteren, en ga thuis helemaal los met de Marshall bluetooth speaker die je bedient via Google Assistent.

Verschillende producten van Marshall

Marshall Multi-room Uxbridge BT Google Voice bluetoothspeaker, de Emberton bluetoothspeaker, Marshall koptelefoon en Marshall oortjes; het merk verkoopt verschillende producten om het beste uit je favoriete muziek te halen. De Marshall speaker Uxbridge Voice is de speaker die je bedient via Google Assistent en naast het afspelen van muziek kun je bijvoorbeeld ook een alarm instellen en andere slimme apparaten in het huis bedienen. Deze Marshall bluetooth speaker kun je zelfs verbinden met een airplay 2-luidspreker of een chromecast inbouwluidspreker. Zo schalt de muziek na één druk op de knop door je hele huis! Naast de Marshall speakers die verbinding maken via bluetooth zijn er ook speakers die verbinding maken via wifi.

Jouw Marshall producten bij wehkamp

Zowel de wifi als bluetooth speakers en koptelefoons van Marshall zijn te koop bij wehkamp. De Marshall producten die je vandaag nog koopt, worden zelfs morgen al bij je thuis bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.