Overzicht

Of je nu in de keuken, woonkamer of zelfs onder de douche muziek wilt luisteren. Je kunt met de draadloze systemen van Samsung je hele huis naar eigen smaak met muziek inrichten. Dat betekent ook dat je alle systemen met één app kunt bedienen. Waar ga jij je muziek luisteren? Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Samsung draadloze speakers

De draadloze speakers van Samsung zijn ideaal voor binnen en buiten gebruik. De thuissystemen kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat je overal in je huis muziek kunt draaien. De buitensystemen kun je gemakkelijk meenemen naar bijvoorbeeld het park of strand. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

360 graden geluid

Zit jij ook graag samen met vrienden naar muziek te luisteren? Met 360 graden geluid maakt het niet uit waar je zit, iedereen kan het even goed horen. Dit krijgt Samsung voor elkaar door de Ring Radiator technologie waar ze als enige gebruik van mogen maken binnen de audiomarkt door een patent.

Bediening

Er zijn twee manieren om de Samsung draadloze speakers te bedienen. Je kunt het op het apparaat zelf doen of via apps op je smartphone, tablet of laptop. Meestal zit op de bovenkant van de speaker een interface met meerder bedieningsopties. ‘Tap’ om een nummer te pauzeren of af te spelen en het volume te bedienen, ‘Swipe’ om het volgende of vorige nummer te selecteren en gebruik de ‘touch‘ om de verbinding te selecteren.

Multiroom app

Deze app van Samsung geeft je de mogelijkheid om je eigen favoriete nummers, internet radio of streaming services te gebruiken. Je kunt je huis verdelen in kamers waar draadloze speakers of muzieksystemen staan en ze via de App apart of gezamenlijk bedienen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.