Google Nest wifi speakers

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Speakers met verschillende functies

Wil je een Google Nest wifi speaker kopen? Wij snappen wel waarom. Deze speakers van Google zijn namelijk tot veel in staat en voegen daarom nog wat extra luxe toe aan je leven. Wil je weten wat je er allemaal mee kunt? Lees dan verder.

Zo werken de speakers van Google Nest

Met een Google Nest audio of andere Google Nest speakers is er veel te ontdekken. Zo is het aan- en uitzetten van je radio met een speaker van Google Home bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd. Jouw stem is het enige dat je nodig hebt. De woorden 'Hey Google, zet de radio aan' zijn al genoeg om de omgeving te vullen met geluid.

Nog veel meer mogelijkheden

Luister je favoriete audioboeken, podcasts, muziek, nieuws, vraag of het gaat regenen; naast het aan- en uitzetten van de radio is er nog veel meer mogelijk met Google Home Nest. Koppel de Google speaker met andere Google speakers en maak draadloos muziek luisteren mogelijk door het hele huis. Google Nest heeft bluetooth, waardoor draadloze communicatie mogelijk is tussen verschillende apparaten. Daardoor kun je bijvoorbeeld gemakkelijk muziek streamen vanaf je smartphone naar je speaker.

Functies waar je nooit aan dacht

Met de Google Nest speakers kun je nog meer leuks dan de eerder genoemde functies. Wist je bijvoorbeeld dat je het apparaat regengeluiden af kunt laten spelen en kunt vragen hoe je bepaalde woorden in een andere taal moet zeggen? Geen idee hoelang je erwtjes moet koken? Vraag het Google!

Google Nest Mini of Audio?

De Nest Mini is goedkoper dan de Nest Audio. De Nest Mini is compact en heeft dezelfde Google Assistent-functies als de Nest Audio. Het verschil tussen de Nest Mini en de Nest Audio is dat de Nest Audio groter is dan de Nest Mini. Een ander significant verschil is het geluid dat de Nest Audio produceert. Dat klinkt gewoon echt heel goed en is beter dan het geluid van de Nest Mini. Wanneer je dus veel waarde hecht aan weergaloos geluid, dan kies je voor de Nest Audio.

Meer voor een slim huis bij wehkamp

Smart home creëren? Koop dan niet alleen je Google Nest speakers bij wehkamp, maar ook al je andere slimme apparaten. Denk bijvoorbeeld aan beveiligingscamera's, slimme deurbellen én slimme thermostaten. Snel je nieuwe spullen voor een slim huis hebben? Bestel dan nu en je kunt het morgen al in je huis installeren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.