Bose wifi speakers

10 resultaten
nieuwste collectie

10 resultaten

Excellent geluid met Bose wifi speakers

Met een Bose wifi speaker system zorg jij voor een perfecte geluidskwaliteit van alle muziek, podcasts en radio-uitzendingen die je afspeelt. De unieke technologie van de Bose Soundlink wifi speaker (en van de overige speakers en soundbars uit het Bose assortiment in onze shop) zorgt voor een uitgebalanceerd geluid van muur tot muur. Zo speel jij overal in huis, in elke ruimte, bijvoorbeeld je playlists van je telefoon af. Hierbij lever je niets in aan de geluidskwaliteit in iedere kamer.

De kwaliteit van Bose wireless wifi speakers

Bij zowel de populaire Bose mini wifi speaker als de andere types Bose wireless wifi speakers is de verbinding van de speaker met wifi of bluetooth naadloos en snel in te stellen. De speakers van dit merk bedienen en instellen is intuïtief en eenvoudig. Met het perfecte 360 graden geluid van een portable speaker van dit merk heb je altijd je eigen dj bij je. Buiten of binnen, op een feestje of tijdens een sportsessie. Met de Google Assistant kun je je speaker vragen naar het laatste nieuws of een weerbericht, en werkt je speaker je agenda voor je bij. Ideaal!

Je speaker op de juiste plek in huis

Met de speakers van Bose bepaal jij zelf hoe je jouw muziek wilt ervaren. Plaats de speaker midden in een leefruimte om de muziek overal in huis te laten horen. Of plaats je Bose Soundtouch wifi speaker in een hoek van de kamer en je ervaart hoe de muziek overal om je heen lijkt te worden afgespeeld. De Bose portable wifi speaker heeft een klein formaat. Hierdoor neem je hem makkelijk mee in de auto en is hij heel geschikt voor een vakantie of een werkdag op je kantoor. In je Bose speaker is een handige mogelijkheid ingebouwd, Bose speaker connect to wifi, om hem zonder moeite aan welk wifi netwerk je maar wilt te koppelen.

Online shoppen voor Bose wifi speakers

Bekijk ons uitgebreide assortiment Bose speakers en accessoires, zoals speaker stands en soundbars. Als officieel Bose verkooppunt bieden we je een goede service en een uitstekende garantie op je Bose apparatuur. Bestel je Bose portable wifi speaker en wij leveren hem snel op het gewenste adres. Je betaalt je speaker direct bij de aankoop, achteraf of in termijnen. Zo maken we het shoppen vanuit huis voor de beste geluidsapparatuur nog leuker en makkelijker.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.