Sony wekkerradio's

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Een swingend begin van je dag met een Sony wekkerradio

Of je nu een ochtendmens bent of niet, niemand wordt vrolijk van het geluid van een wekker. Wil jij je dag wat relaxter beginnen? Koop dan een Sony wekkerradio bij wehkamp. Deze wekker van Sony maakt je wakker met je favoriete muziek.

Stel zelf je favoriete radiozender in

Koop je een wekkerradio van Sony, dan kies je zelf welke radio dj's jou in de ochtend wakker mogen maken. Je stelt namelijk zelf in met welke radiozender je wekker af moet gaan. Bijvoorbeeld een rustgevende zender met klassieke muziek, of juist een zender met de nieuwste top 40 hits, technomuziek of Nederlandstalige hits. Aan jou de keuze!

Een traditionele wekkerradio met innovatieve functies

De wekkerradio’s van Sony zijn al jaren op de markt. Dit betekent echter niet dat de producten al jaren stilstaan in hun ontwikkeling. Koop je een klokradio van Sony, dan mag je rekenen op een apparaat met diverse innovatieve functies.

Is het tijd om de klok te verzetten? Dat hoef je niet zelf te doen. De klok schakelt vanzelf over van winter- op zomertijd en andersom. Ook heeft de radio een snooze functie, een sleep timer en de mogelijkheid om zelf de helderheid van de display aan te passen.

No power? No problem!

‘No power, no problem’ is een handige functie van je nieuwe klokradio van Sony. Dankzij deze functie valt je wekker nooit uit, ook niet als het apparaat om de een of andere reden geen stroom heeft. De wekkerradio van Sony heeft namelijk altijd een batterij als back-up. Houd er wel rekening mee dat je deze batterij zelf in de wekker moet doen. Zonder batterij werkt de 'no power, no problem' functie niet.

Een Sony wekkerradio kubus met trendy design

Wil je een stijlvolle wekkerradio op je nachtkastje zien staan? Bestel dan zeker een wekkerradio van Sony. De Sony wekkerradio kubus heeft namelijk een stijlvol en vooruitstrevend ontwerp. Geen standaard radio, maar een echt plaatje naast je bed.

Vandaag besteld? Morgen al in huis!

Bestel jij jouw Sony wekkerradio DAB vandaag nog? Dan zorgen wij ervoor dat je hem morgen al in huis hebt. Dit betekent dat je overmorgen al ontwaakt met je favoriete muziek in plaats van die vervelende tonen van je huidige wekker. Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Je hebt 30 dagen de tijd om hem kosteloos te retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.