JBL wekkerradio's

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Een JBL wekkerradio naast je bed

Naast geluidsapparatuur van topkwaliteit maakt JBL meer handige accessoires voor in huis. De JBL wekkerradio Horizon is een perfect voorbeeld van een goed uitgedacht product voor in je slaapkamer. De Horizon is veel meer dan een wekkerradio alleen! Ben je op zoek naar een draadloze wekker met een zeer eenvoudige bediening en veel slimme opties? De JBL klokradio maakt het mogelijk om meerdere wektijden in te stellen die worden herhaald. Wil je op een aantal dagen in de week om acht uur gewekt worden en in het weekend op een andere tijd? Met je nieuwe JBL Horizon bluetooth wekkerradio regel je het.

Ontdek de JBL Horizon bluetooth wekkerradio

In onze shop vind je de JBL wekkerradio in het zwart of gemêleerd grijs. De Horizon is meer dan een wekkerradio alleen. Je verbindt de klok makkelijk (via bluetooth) met je telefoon. Laat je wekken door de tracks uit jouw favoriete playlist en laad je telefoon makkelijk op terwijl je slaapt met de USB oplaadpoorten van deze klok.

Meer handige functies

Op de klok stel je op een eenvoudige manier verschillende wektijden voor jou en je partner in. De JBL wekkerradio Horizon 2 past de tijdweergave aan op het licht van de omgeving. Zo heb je geen last van het felle licht van de display van deze wekkerradio wanneer je wakker wordt. De FM, DAB en DAB+ opties maken het mogelijk om naar jouw favoriete radiozenders te luisteren terwijl je in bed ligt. Of ga je liever voor een leuke podcast?

Je JBL wekkerradio bestellen

Verken onze collectie wekkerradio's van JBL en geef jezelf of een geliefde de ideale wekker cadeau. Vermijd onnodige laders en snoeren naast je bed en laad je telefoon makkelijk op door hem in te pluggen op jouw wekker van JBL.