BigBen wekkerradio's

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Vrolijk uit bed met een Bigben wekkerradio

Zelfs de energiekste ochtendmensen vinden het soms lastig om hun warme bed te verlaten. Ben je op zoek naar een wekker die deze uitdaging net iets gemakkelijker maakt? Bestel dan een Bigben wekkerradio bij wehkamp. En wil je in de vroege ochtend de kids snel uit bed krijgen? Dan is de Bigben kinderwekker een echte aanrader.

Kies zelf hoe je wakker wil worden

Met een Bigben wekkerradio bepaal je helemaal zelf hoe je wakker wil worden. Je stelt je favoriete FM radiozender in als wekker, of toch een standaard buzzer. En koop je een Bigben radio voor kinderen? Dan beginnen de kids de dag zelfs met geluiden in dieren-, prinsessen- en onderwater thema. De wekkerradio's voor kinderen hebben diverse wekgeluiden. Jouw zoon of dochter stelt zelf zijn of haar favoriete wekgeluid in.

Een vrolijke wekker voor de kids

Bigben heeft standaard wekkerradio’s in het assortiment, maar ook wekkerradio’s voor kinderen. Is je kind een echte voetballiefhebber? Verras hem of haar dan met een wekkerradio voetbal van Bigben. Is je kind gek op dieren? Dan is de Bigben wekkerradio met dieren thema iets voor hem of haar. Voor prinsessen is er zelfs een wekkerradio met prinsessenthema.

Met een digitale kinderwekker van Bigben maak je het opstaan in de ochtend net even iets gemakkelijker en leuker. Fijn voor de kids, maar ook voor de ouders!

Een Bigben radio bestellen bij wehkamp

Op deze pagina vind je ons complete aanbod wekkerradio’s van Bigben. Of je nu een Bigben interactive wekkerradio voor jezelf wil bestellen of een Bigben wekkerradio dieren voor de kids, je slaagt bij wehkamp. En bestel je de Bigben kinderwekker slaaptrainer vandaag nog, dan heb je hem morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.