Wekkerradio's

Wil je graag wakker worden op je eigen manier? Met een wekkerradio bepaal je zelf welk radiostation, nummer of geluid je wilt horen bij het wakker worden. Naast de tijd aangeven en een wekfunctie, zijn wekkerradio’s van merken als Philips, Akai en Sony vaak uitgerust met een iPod-dock en met de mogelijkheid om de tijd op je plafond te projecteren. Sommige hebben zelfs een atomische klok, zodat je altijd de exacte tijd weet. Voor extra lekker wakker worden zijn er wekkerradio's die een wake-up light hebben, dit geeft je het idee dat je wordt gewekt door zonlicht.

30 resultaten
nieuwste collectie

30 resultaten

Wekkerradio

De wekkerradio heeft een ware metamorfose ondergaan in de loop der jaren. Naast de tijdsaanduiding en een wekfunctie zijn wekkerradio’s van merken als Philips, Akai en Sony vandaag de dag vaak uitgerust met een iPod-dock, met de mogelijkheid om de tijd op je plafond te projecteren, of met een atomische klok zodat je altijd zeker de juiste tijd weet. En een wake-up light geeft je het idee dat je wordt gewekt door zonlicht. Zeer aangenaam! Welk type wekkerradio je ook zoekt, bij wehkamp.nl heb je volop keuze. Kijk eens op je gemak rond en je vindt vanzelf jouw ideale exemplaar. Vertrouw op onze uitstekende service en goede prijs/kwaliteitverhouding. Dat is wat je mag verwachten van wehkamp.nl!

Scoor je nieuwe wekkerradio

Een speurtocht door ons assortiment levert al snel mooie exemplaren op die je vast wel aanspreken. Zoals bijvoorbeeld de Philips AJ3231 wekkerradio. Een elegant, spiegelend scherm en doordacht dimlicht: dit apparaat heeft het allemaal. Net als een ingebouwde AM/FM-radio en een aansluiting voor je andere muziekapparaten. Kies dus zelf welke muziek uit welke bron je wilt gebruiken om mee wakker te worden! Er zit ook nog een tweevoudig alarm op deze wekkerradio. Als jij en je partner er om verschillende tijden uit moeten, dan is dit erg handig. Een ander topmodel is de Akai AR150D wekkerradio. Naast AM/FM-ontvangst heeft hij een sleeptimer voor de radio, digitale tijdsaanduiding en eveneens twee instelbare alarmklokken. Wordt je liever met de buzzer gewekt? Dat kan ook! Even lekker snoozen doe je door half slaperig op de sluimerfunctie te drukken. Je ziet het: er is altijd een ideale wekkerradio voor jou. Slaap lekker!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.