Voicerecorders

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Onze favo gadget: een voice recorder

Een voice recorder is een gadget die je absoluut op je verlanglijstje moet zetten. Waar je deze gadget allemaal voor gebruikt? Tja, om je zangoefeningen terug te luisteren, bijvoorbeeld. Of omdat jij geen woord wilt missen van je colleges, een interview houdt, privédetective aan het spelen bent of een presentatie aan het voorbereiden bent. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een mini voice recorder sluit je zonder veel moeite op je computer aan. Zo weet je zeker dat al jouw belangrijke informatie goed bewaard blijft!

Professionele voice recorder

In onze webshop kun je eenvoudig een voice recorder kopen. Deze professionele voice recorder biedt voldoende opslag voor zo’n 59 uur aan opnamen. Dankzij de nieuwste technieken worden alle omgevingsgeluiden uit je opname gefilterd. Zelfs onduidelijke audiobronnen zijn met de Sony voice recorder goed op te nemen. Tot slot biedt de Sony digital voice recorder jou de mogelijkheid om muziek te luisteren en breid je het geheugen desgewenst met een micro SD-kaart uit tot maximaal 32 GB. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende opslag overhoudt om die belangrijke meeting op te nemen.

Bestel je recorder direct

Ga je een voice recorder kopen? Wij hebben verschillende modellen op voorraad en bieden jou altijd de beste service. Zo bezorgen wij supersnel en gratis als jij voor minimaal 20,- besteedt. Betalen doe je op het moment dat jou het beste uitkomt: vooraf, achteraf of gespreid. Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop, dan heb je 30 dagen de tijd om de recorder kosteloos te retourneren. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, bereik je de klantenservice via de telefoon, app of chat. Wij helpen je graag. Veel plezier met je nieuwe recorder!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.