Versterkers

Versterkers zijn uitgegroeid van eenvoudige radio’s met versterkers tot de basis van complete home entertainment systemen. Om optimaal van de alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken zijn versterkers voorzien van meerdere HDMI-ingangen, zodat je alle audio apparatuur kunt aansluiten. Als de versterker een reciever is dan kun je gebruik maken van nieuwe diensten als Airplay en Spotify door het verbinding leggen tussen smart apparaten.

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Versterkers

Dit soort apparaten zijn gemaakt om speakers aan te sturen. Ze functioneren als basis voor je audiosysteem. Zie het als een regelaar waar je alles op kunt aansluiten. Binnen ons assortiment hebben we versterkers van merken als: Pioneer, Hardman Kardon en Yamaha.

Receiver

Het verschil tussen een receiver en een reguliere versterker is dat je met een receiver draadloze signalen kunt ontvangen. Dit heeft het voordeel dat je speakers in meerdere kamers kunt aansturen met je versterker en direct gebruik kunt maken van draadloze apps als Spotify door simpelweg te verbinding te maken tussen de apparaten.

Wat is de functie van een versterker?

Een versterker is het koppelpunt tussen je tv en je audioapparaten. Het versterkt letterlijk het audiosignaal vanuit je tv (of ander apparaat) naar je speakers toe. Je kunt zelf het geluid naar voorkeur aanpassen als er ook een voorversterker inzit.

Waar moet je op letten bij aankoop?

Voordat je een versterker gaat aanschaffen is het handig om duidelijk te hebben waar je het apparaat voor gaat gebruiken. Wil je de versterker puur voor hoge geluidskwaliteit gebruiken dan is een normale voldoende. Wil je graag extra opties hebben zoals het draadloos aansturen van apparaten, kijk dan naar receivers.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je versterker voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.